Προσφορά

-25% σε όλες τις θεραπείες με το laser C02 MonaLisa Touch

Το laser C02 MonaLisa Touch εφαρμόζεται στην ανανέωση του κόλπου και βελτιώνει την κατάσταση του βλεννογόνου του μέσα από μια μη επεμβατική διαδικασία.

Το σύστημα MonaLisa Touch δεν προσφέρει απλά μια αισθητική θεραπεία, είναι μια ιατρική τεχνική που, χάρη στην ευεργετική δράση του laser C02, αναζωογονεί τους κολπικούς ιστούς που ανακτούν τη λειτουργικότητά τους.

Τι είναι η θεραπεία MonaLisa Touch;

Η θεραπεία MonaLisa Touch πραγματοποιείται με ένα ειδικό σύστημα laser C02 που δημιουργήθηκε ειδικά γι’ αυτό το είδος εφαρμογής, δηλαδή τη χαλάρωση κόλπου, τα συμπτώματα της ατροφίας και την ακράτεια. Η διαδικασία εκτελείται σε επίπεδο ιατρείου και δεν απαιτεί συνήθως κανενός είδους αναισθησία. Δεν υπάρχουν τομές, ράμματα και η συνεδρία δεν διαρκεί περισσότερο από 1 ώρα.

Σε ποιες γυναίκες είναι ενδεδειγμένη η θεραπεία laser MonaLisa Touch;

Για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα που σχετίζονται με την κολπική ατροφία, η οποία είναι συνδεδεμένη με φυσιολογική ορμονική ανισορροπία, αναπόφευκτη με το πέρασμα του χρόνου. Ειδικότερα, το laser C02 MonaLisa Touch είναι η ιδανική θεραπεία για εκείνες που αναζητούν μια διαδικασία λιγότερο επεμβατική από τις παραδοσιακές χειρουργικές τεχνικές ή φαρμακολογικές.

Να θυμάστε ότι δεν μπορεί κανένας να σας συμβουλέυσει καλύτερα για το τι είναι καταλληλότερο για εσάς και για τους στόχους που θέλετε να πετύχετε από έναν εξειδικευμένο γυναικολόγο.

Κερδίστε -25% σε όλες τις θεραπείες με το laser C02 MonaLisa Touch

Κλείστε Ραντεβού

prosfora

Δείτε το βίντεο

Η Φιλοσοφία του Ιατρείου μας

Πάντα με σεβασμό, ευαισθησία και αλληλεγγύη στη γυναικεία φύση, σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτηση και εμπειρία, αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζεται, για την κατανόηση και επίλυση όλων όσων σας προβληματίζουν.