Οι πιο συχνές ερωτήσεις για το laser C02 MonaLisa

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με το laser C02 MonaLisa Touch;

Με το MonaLisa Touch διεξάγεται πραγματική αποκατάσταση της λειτουργικότητας του κόλπου (laser vaginal rejuvenation) που βοηθά να εξουδετερωθούν και να αμβλυνθούν οι ενοχλήσεις που συνδέονται με την κολπική ατροφία, ένα πρόβλημα πολύ διαδεδομένο στις γυναίκες κατά την προ-εμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση. Ενεργώντας σε ορισμένους από τους παράγοντες που προκαλούν ξηρότητα, ευαισθησία και απώλεια της ελαστικότητας του βλεννογόνου, μπορούμε με το laser C02 MonaLisa να εξαλείψουμε τις δυσάρεστες αισθήσεις του κνησμού, του ερεθισμού και του πόνου, οι οποίες οξύνονται ιδιαίτερα κατά την σεξουαλική δραστηριότητα. Η αλληλεπίδραση με το laser C02 είναι στην πραγματικότητα ο ιδανικός τρόπος για την ενεργοποίηση του κολλαγόνου που περιέχουν τα κολπικά τοιχώματα, για την επανενυδάτωση και την λειτουργική αποκατάσταση των ιστών. Η ευεργετική δράση του laser C02 MonaLisa μπορεί  επίσης να συμβάλει στη βελτίωση της εμπιστοσύνης των γυναικών στον εαυτό τους και στην σεξουαλική τους ευχαρίστηση.

-25% σε όλες τις θεραπείες με το laser C02 MonaLisa Touch για αυτή την περίοδο. Δείτε αναλυτικά.

Σε ποιες γυναίκες είναι ενδεδειγμένη η θεραπεία laser MonaLisa Touch;

Για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα που σχετίζονται με την κολπική ατροφία, η οποία είναι συνδεδεμένη με φυσιολογική ορμονική ανισορροπία, αναπόφευκτη με το πέρασμα του χρόνου. Ειδικότερα, το laser C02 MonaLisa Touch είναι η ιδανική θεραπεία για εκείνες που αναζητούν μια διαδικασία λιγότερο επεμβατική από τις παραδοσιακές χειρουργικές τεχνικές ή φαρμακολογικές. Να θυμάστε ότι δεν μπορεί κανένας να σας συμβουλέυσει καλύτερα για το τι είναι καταλληλότερο για εσάς και για τους στόχους που θέλετε να πετύχετε από έναν εξειδικευμένο γυναικολόγο.

Τι είναι η θεραπεία MonaLisa Touch;

Η θεραπεία MonaLisa Touch πραγματοποιείται με ένα ειδικό σύστημα laser C02 που δημιουργήθηκε ειδικά γι’ αυτό το είδος εφαρμογής, δηλαδή τη χαλάρωση κόλπου, τα συμπτώματα της ατροφίας και την ακράτεια. Η διαδικασία εκτελείται σε επίπεδο ιατρείου και δεν απαιτεί συνήθως κανενός είδους αναισθησία. Δεν υπάρχουν τομές, ράμματα και η συνεδρία δεν διαρκεί περισσότερο από 1 ώρα.

Υπάρχουν αντενδείξεις για τη θεραπεία MonaLisa Touch;

Δεν υπάρχουν κριτήρια απόλυτου αποκλεισμού για το MonaLisa Touch παρά μόνο πολύ σοβαρές παθολογίες, τόσο τοπικές όσο και συστηματικές. Σε γενικές γραμμές όλες οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση αλλά και αυτές σε γόνιμη ηλικία με αντίστοιχες παθολογίες μπορούν να οφεληθούν. Αυτός που θα καθορίσει την συμβατότητά σας με αυτή τη θεραπεία είναι σίγουρα ο γυναικολόγος που πραγματοποιεί το laser C02 MonaLisa Touch.

Τι κίνδυνοι υπάρχουν από την εφαρμογή laser C02 MonaLisa Touch;

Οι κίνδυνοι είναι ελάχιστοι. Η θεραπεία πραγματοποιείται σε επίπεδο ιατρείου και το μεγαλύτερο μέρος τω γυναικών αναφέρει μόνο παροδικές παρενέργειες όπως μια ελαφριά ερυθρότητα ή ένα ελαφρύ πρήξιμο, μικρές ενοχλήσεις αλλά σίγουρα όχι ανησυχητικές. Το θετικό είναι ότι επιλύονται με μία δύο μέρες ανάπαυσης.

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω μετά την θεραπεία laser C02 MonaLisa Touch;

Το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών που υποβλήθηκαν στη θεραπεία laser C02 MonaLisa Touch αναφέρει μείωση της ξηρότητας, της αίσθησης καύσου και πόνου κατά την σεξουαλική επαφή, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Αυτά τα αποτελέσματα είναι εφικτά χάρη στην ενεργοποίηση του βλεννογόνου και στην αναζωογόνησή του.

Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω;

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι εμφανής ήδη από την πρώτη συνεδρία. Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται ένας κύκλος 3-4 συνεδριών με μεσοδιάστημα 1 μήνα. Ο αριθμός των συνεδριών μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Μόνο ο εξειδικευμένος γυναικολόγος είναι σε θέση να αξιολογήσει και να προτείνει, έπειτα από μια ενδελεχή εξέταση.

Το MonaLisa Touch αντιμετωπίζει και την κολπική χαλάρωση;

Με τον γενικό όρο της χαλάρωσης του κόλπου «wide vagina» εννοούμε συνήθως μια κατάσταση όπου η διάσταση της διαμέτρου του κολπικού καναλιού έχει αυξηθεί. Συχνά το γεγονός αυτό έχει προκληθεί από φυσικά αίτια αλλά τραυματικά, όπως τοκετός ή χαλάρωση των ιστών που οφείλεται στη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης. Σε αυές τις περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό να αξιολογήσουμε την αιτία και την πραγματική κατάσταση του κόλπου ώστε να αποκλείσουμε προβλήματα όπως η πρόπτωση της μήτρας ή η ανάμειξη του μυικού στρώματος του κόλπου. Με το laser C02 MonaLisa Touch είναι δυνατό να αντιμετωπιστούν εκείνες οι περιπτώσεις στις οποίες η κολπική χαλάρωση είναι αποτέλεσμα της απώλειας του τόνου του βλεννογόνου.

Χρειάζεται αναισθησία;

Συνήθως δεν χρειάζεται καθόλου αναισθησία. Αν η ασθενής το επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα αναισθητικό σε μορφή κρέμας.

Δωρεάν η πρώτη επίσκεψη ενημέρωσης.

Ακολουθήστε μας στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας. 

forma

prosfora

Δείτε το βίντεο

Η Φιλοσοφία του Ιατρείου μας

Πάντα με σεβασμό, ευαισθησία και αλληλεγγύη στη γυναικεία φύση, σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτηση και εμπειρία, αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζεται, για την κατανόηση και επίλυση όλων όσων σας προβληματίζουν.