Σύσφιξη αιδοίου

Αντιμετωπίστε τη χαλάρωση του αιδοίου αναίμακτα και ανώδυνα. Η σύγχρονη λύση λέγεται laser C02.

Σύσφιξη αιδοίου χωρίς χειρουργείο

Η διαδικασία της γήρανσης και χαλάρωσης του αιδοίου είναι γενετικά προκαθορισμένη, αν και μεγάλο ρόλο παίζει και ο τρόπος ζωής. Σε πολλές γυναίκες το αιδοίο χαλαρώνει με την ηλικία, λόγω της μειωμένης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση αυτή επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία και την ποιότητα ζωής μιας γυναίκας αλλά και στην σχέση με τον σύντροφό της.

Τα καλά νέα είναι πως πολλές φορές το πρόβλημα λύνεται χωρίς αιδοιοπλαστική, δηλαδή χωρίς χειρουργείο, τομές και ράμματα. Τα ψεγάδια αυτά στην περιοχή του αιδοίου διορθώνει το σύστημα laser C02 χωρίς η αναισθησία να είναι απαραίτητη (εξαρτάται από την ανοχή μιας γυναίκας, γι’ αυτό ίσως εφαρμόσουμε αναισθητική κρέμα πριν τη διαδικασία του laser C02). Το laser προσφέρει αναδόμηση και σύσφιξη του αιδοίου ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή. Ειδικότερα, το σύστημα laser C02 κάνει τα εξής:

Σύσφιξη αιδοίου.

Το laser C02 δημιουργεί μικρές αόρατες οπές (θυμίζουν χαρτί μελιμετρέ) και με αυτό τον τρόπο δίνει σήμα στον οργανισμό να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Το αποτέλεσμα είναι η ανάπλαση του αιδοίου.

Αναδόμηση αιδοίου.

Το κολλαγόνο και η ελαστίνη όχι μόνο χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα, αλλά προσφέρουν σφριγηλότητα τοπικά και συρρίκνωση των ιστών που είχαν χαλαρώσει με τα χρόνια. Αυτό σημαίνει πιο σφιχτό, νεανικό αιδοίο, χωρίς χαλάρωση.

Σύσφιξη αιδοίου-αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της σύσφιγξης του αιδοίου με το laser C02 είναι εντυπωσιακά, όπως έχουν φανεί μέχρι στιγμής σε πραγματικούς ασθενείς στους οποίους έχουν εφαρμοστεί από γιατρούς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Σαν Μαρίνο στην Ιταλία. Τις επόμενες μέρες μετά την συνεδρία έχουμε ανάπλαση αιδοίου (rejuvenation) χάρη στην παραγωγή νέου κολλαγόνου. Επίσης παρατηρείται σύσφιγξη αιδοίου και συρρίκνωση των χαλαρών ελαστικών ινών. Και όλα τα παραπάνω χωρίς χειρουργείο και τομές, μόνο με την μη επεμβατική μέθοδο ανάπλασης αιδοίου με το laser C02.

Σύσφιξη αιδοίου-ασφάλεια

Η μέθοδος είναι μη χειρουργική, αναίμακτη και ανώδυνη, δεν απαιτεί να γίνουν τομές και ράμματα. Η διαδικασία διαρκεί το πολύ 30’ και είναι ασφαλής εφόσον γίνει από γυναικολόγο. Παρόλο που η διαδικασία θεωρείται για πολλούς αισθητικής φύσης, είναι πολύ σημαντικό να γίνει από γυναικολόγο που γνωρίζει την ανατομία της περιοχής, κρίνει αν η γυναίκα είναι υποψήφια για τη διαδικασία και γνωρίζει τις αντενδείξεις. Για παράδειγμα, η διαδικασία δεν πρέπει να γίνεται εφόσον υπάρχουν λοιμώξεις και φλεγμονές, όπως έρπης. Σε κάθε περίπτωση το laser C02 έχει παραμέτρους ασφαλείας που δεν επιτρέπουν να γίνουν ατυχήματα.

Ακολουθήστε μας στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας. 

forma

prosfora

Δείτε το βίντεο

Η Φιλοσοφία του Ιατρείου μας

Πάντα με σεβασμό, ευαισθησία και αλληλεγγύη στη γυναικεία φύση, σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτηση και εμπειρία, αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζεται, για την κατανόηση και επίλυση όλων όσων σας προβληματίζουν.