Εφαρμογές laser C02 MonaLisa Touch

Το laser C02 MonaLisa Touch εφαρμόζεται στην ανανέωση του κόλπου και βελτιώνει την κατάσταση του βλεννογόνου του μέσα από μια μη επεμβατική διαδικασία. Το σύστημα MonaLisa Touch δεν προσφέρει απλά μια αισθητική θεραπεία όπως θα περίμενε κανείς, επειδή μιλάμε για ανανέωση. Είναι μια ιατρική τεχνική που, χάρη στην ευεργετική δράση του laser C02, αναζωογονεί τους κολπικούς ιστούς που ανακτούν τη λειτουργικότητά τους. Ο ρόλος του έμπειρου και εκπαιδευμένου γυναικολόγου στη θέση του χειριστή του laser είναι πολύ σημαντικός γιατί γνωρίζει την ανατομία της περιοχής. Ο γυναικολόγος θα κρίνει αν υπάρχουν αντενδείξεις στην εφαρμογή της θεραπείας και αν θα βελτιώσει τα συμπτώματά σας ή όχι.    

-25% σε όλες τις θεραπείες με το laser C02 MonaLisa Touch για αυτή την περίοδο. Δείτε αναλυτικά.

Laser MonaLisa Touch - ατροφία κόλπου

Το  MonaLisa Touch μας καλεί να συμφιλιωθούμε με την θηλυκότητά μας. Με το πέρασμα του χρόνου και την έλευση της εμμηνόπαυσης η γυναίκα υποβάλλεται σε αλλαγές που αφορούν την ευαίσθητη περιοχή. Η απότομη μείωση των ορμονών επιφέρει αλλαγές στο γυναικείο γεννητικό σύστημα, γνωστές σαν κολπική ατροφία, που μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα, αίσθημα καύσου και πόνο κατά την σεξουαλική επαφή. Όλα αυτά τα συμπτώματα επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική ευημέρια και ζωή του ζευγαριού. Το  MonaLisa Touch προσφέρει μια πρωτοποριακή θεραπεία που αντισταθμίζει τις επιπτώσεις της κολπικής ατροφίας με τρόπο φυσικό και ασφαλή. Είναι βασισμένο σε μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε ειδικά για την αντιμετώπιση προβλημάτων του κόλπου, όπως η κολπική ατροφία. Η σταδιακή μείωση των οιστρογόνων κάνει τον κολπικό βλεννογόνο πιο λεπτό, ξηρό και λιγότερο ελαστικό. Το laser C02 MonaLisa Touch δρα προσεχτικά στους ιστούς ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα της περιοχής, αποκαθιστώντας την σωστή ισορροπία του κολπικού βλεννογόνου. Τα συμπτώματα της ατροφίας που αντιμετωπίζει το MonaLisa Touch είναι:

  1. ξηρότητα κόλπου
  2. αίσθηση καύσου
  3. κνησμός
  4. δυσπαρευνία
  5. κολπίτιδα

Laser C02 MonaLisa - χαλάρωση κόλπου

Ο συνδετικός ιστός και τα συστατικά του καλλογάνου παίζουν σημαντικό ρόλο στη γήρανση του κόλπου. Καθώς μεγαλώνουμε οι ίνες του κολλαγόνου χαλαρώνουν, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα αισθητό στην εμμηνόπαυση. Σύμφωνα με έρευνες το λέιζερ C02 MonaLisa Touch μπορεί να προκαλέσει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου σε επίπεδα βλεννογόνου στον κόλπο. Οι μελέτες έχουν δείξει τα οφέλη που έχει το laser C02 MonaLisa Touch στην ανάπλαση των ιστών.

Laser C02 MonaLisa Touch - ακράτεια

Μετά τον τοκετό, αλλά και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης η γυναίκα μπορεί να αντιμετωπίζει ακράτεια (από προσπάθεια) εξαιτίας της χαλάρωσης του κόλπου. Επίσης μπορεί να εμφανίζει απώλεια της στήριξης και της λειτουργικότητάς του. Όλα τα παραπάνω με την σειρά τους μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες εμφάνισης συμπτωμάτων στην κατώτερη ουρική οδό και δυσλειτουργία στην πυελική χώρα. Τη λύση δίνει το laser C02 MonaLisa Touch.

Επιπλέον:

Με ειδικές κεφαλές που ενσωματώνονται στο laser C02 έχουμε:

  1. ανάπλαση και σύσφιγξη αιδοίου χωρίς αιμορραγία, ράμματα και τομές.
  2. αφαίρεση κονδυλωμάτων με ελάχιστα τραυματικό τρόπο.
  3. λεύκανση αιδοίου-πρωκτού σε 1 συνεδρία.

Δωρεάν η πρώτη επίσκεψη ενημέρωσης.

Ακολουθήστε μας στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας. 

forma

prosfora

Δείτε το βίντεο

Η Φιλοσοφία του Ιατρείου μας

Πάντα με σεβασμό, ευαισθησία και αλληλεγγύη στη γυναικεία φύση, σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτηση και εμπειρία, αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζεται, για την κατανόηση και επίλυση όλων όσων σας προβληματίζουν.